tag:blogger.com,1999:blog-4500727488746655086.post5971824316777596157..comments2023-02-14T09:44:33.027+01:00Comments on Annie's Rawfood: Grönt med selleri och valnötspastaAnniehttp://www.blogger.com/profile/06280665919627018994noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4500727488746655086.post-90560465026646269902012-02-07T15:23:26.370+01:002012-02-07T15:23:26.370+01:00*plast, menar jag förstås.*plast, menar jag förstås.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4500727488746655086.post-62631111546488779852012-02-07T15:22:40.566+01:002012-02-07T15:22:40.566+01:00Jättetack för ditt svar! Känns skönt att det kan v...Jättetack för ditt svar! Känns skönt att det kan vara tillräckligt med som du har. Ser ganska smidig ut också. Har du plats eller metallbrickor i din? Åter igen; tack för alla inpirerande bilder och inlägg! /AnnikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4500727488746655086.post-79635956282252507462012-02-06T20:57:29.094+01:002012-02-06T20:57:29.094+01:00Tack, vad kul att du har hittat hit och gillar min...Tack, vad kul att du har hittat hit och gillar min blogg! Jag en torkugn från Stockli. Jag funderade på en Sedona men den var dyrare och lite större, så jag valde den här istället. Man behöver inte ha rolls royce-versionen av allt, speciellt när man är nybörjare. Och jag har varit jättenöjd! Allt blir gott och torrt - timern är fenomenal, då behöver man inte vara hemma när torkningen är klar utan kan ställa in sluttiden istället. Dessutom kan man köpa flera våningar till den och göra den mera rymlig. Som nybörjaranvändare till en torkugn är jag supernöjd och skulle verkligen rekommendera den vidare.!Anniehttps://www.blogger.com/profile/06280665919627018994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4500727488746655086.post-23268258678700420622012-02-04T19:22:57.670+01:002012-02-04T19:22:57.670+01:00Hej, jag är nybliven läsare av din blogg, vilken l...Hej, jag är nybliven läsare av din blogg, vilken lycka det var att hitta hit. Jag är i stargropparna att smyga in lite mer rawfood i mitt liv och söker inspiration i böcker och på nätet. Hit kommer jag att återkomma!!!Inspirerande. Ska läsa vidare men jag undrar vilken typ av torkugn det är du använder och för och nackdelar med den? /AnnikaAnonymousnoreply@blogger.com