tisdag 17 april 2012

Fazerina - men raw!

Påsken visade sig vara chokladmoussepajernas helg. Som efterföljare till denna goding blev det så en variant med choklad, pekan och apelsin. Gillar du apelsinchoklad, typ Fazerina, så gillar du garanterat den här. Själv blev jag i alla fall helt såld!



Receptet är ungefär det samma som för den här, förutom att jag tillsatte rivet skal från en hel apelsin och saften från en halv apelsin i nötbottnen, samt dekorerade med apelsinklyftor och pekannötter. Det är busenkelt och snabbt att göra rawfood-desserter då man inte behöver beräkna tid för gräddning! Dessutom vet man direkt hur allt kommer smaka så man kan pröva sig fram med lite mera av det ena och lite mindre av det andra tills man är nöjd.

2 kommentarer:

  1. hihi jag gjorde OCKSÅ chokladmousse tårta till familjen i påsk! den här med apelsinchoklad verkar himmelens god!

    SvaraRadera
  2. Åh hihi, chokladmoussetårtor är solklar favorit just nu!

    SvaraRadera