onsdag 30 maj 2012

Raw macka med greens

Efter en härlig sommarvecka har det blivit svalare ute igen. Men det grönskar och doftar så fint i luften och snart är det juni, så jag tänker inte misströsta!

Den här dagen började jag med en raw macka på bovete och linfrön som jag torkat i torkugn, toppat med fin kokosolja, russin, avokado och lite gröna blad. Lite örtsalt ovanpå. Green morning!Jag har gjort en variant på de här mackorna tidigare - då i form av bagels med ett hål i mitten. Se recept här.

3 kommentarer:

 1. Oj vilken fin blogg! Med massa recept och kul att läsa om rawfood. Såg att du kikat in hos mig så jag blev lite nyfiken och kikade tillbaka! Jag är ganska ny på just rawfood mat, experimenterar mycket i köket men lär mig hela tiden. Desserter kan jag och tycker det är såååå mycket godare än alla de söta och konstgjorda desserter där ute.
  Lägger till dig i min blogglista för denna bloggen vill jag definitivt läsa mer av :-)

  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Anna! Jag experimenterar fortfarande mycket, det är det som är så kul :-) du finns också i in läslista nu! Härligt med inspiration!

   Radera
 2. Hej, jag letar recept på typ kex/knäcke/skorpa och undrade om du hade nått bra...som är utan: ägg, soja, mjölk, spannmål - kan äta bovete, hirs, quinoa men inget annat, får inte ihop nått gott (kan ej äta linfrön)...vill kunna ha både "sylt" och annat på för dottern (naturlig sylt) vi äter inte allt pga. allergier/intolerans och äter ännu "kött" som kyckling...Våra IBS magar fixar ej för mycket fibrer så endast rawfood funkar inte men det är så himla gott och nyttigt...skickar in mellan varven för inspiration!

  Tack för att du delar med dig...

  SvaraRadera