onsdag 24 februari 2010

Godmorgon från Grani!

Sitter här i köket och tittar ut från köksfönstret för tredje dagen i rad nu och kan fortfarande inte tro mina ögon när jag ser det över en meter höga snölasset som vilar i trädgården. Det kommer ju aldrig bli vår här! Dessvärre har det snöat jätte mycket hemma i Stockholm nu också de senaste par veckorna så det börjar nästan (obs, nästan) se likadant ut där...

Igår var jag i Hanken en stund, måste nog dit idag igen och imorgon! Det är så roligt att vara här, att ha någon att gå och äta lunch med, att träffa vänner... Det blir nog lite tomt i Stockholm. Jag vill att mitt forskningsprojekt ska vara färdigt NU och att jag ska ha ett jobb NU! Jag vill ha människor omkring mig och kunna vara social! På tal om det så håller jag för tillfället på och skickar in en ansökan till mitt absoluta DRÖMJOBB. Jag kunde nog inte tro mina ögon när jag såg vem som söker en Junior HR Specialist om inte Zara & Massimo Dutti!! I would be in heaven! Jag skulle så gärna jobba för något företag vars bransch och produkter känns verkliga och nära för mig. Så vi ska nu se. Och hålla tummarna!

Idag blir det lunch på stan med Linda och Johanna och sedan coffee time med SofiA som jag inte sett på länge! Jee. Måste också fara till hälsostationen och hämta ut recept för Thomas och mitt fästingvaccin... Urkburk tråkigt.

Sådärja, nu ska jag finslipa min ansökan och dricka upp mitt kaffe för att sedan bege mig in till stadens hank och stör.

Jag måste medge att med hänsyn till mitt forskningsprojekt blev det här nog mera av en semestervecka - men vad kunde jag vänta mig när staden är full av vänner och övrigt som man inte sett på länge. Jag måste i alla fall hinna kasta mig in i mitt utbytespapperskrig (betyget har äntligen kommit) och kopiera några sidor från en bok.

Hejsvejs och pussar och kramar!

1 kommentar:

  1. lycka till me jobbe!!! låter faktist som de sku va de perfekta jobbe fö dej!!!!

    SvaraRadera