lördag 30 oktober 2010

Sovmorgon!

Frukost och Svd.


Emma är här och vi lagade världens godaste smuldegspaj på valnötter, kokosflingor, dadlar, russin, honung, kardemumma och kanel och hallon och blåbär. Det hela mixas i omgångar, gärna i en matbererade om man har, sen kan man bara trycka ut det i en fin pajform - eller i en vanlig tallrik som vi gjorde, och lägga bären ovanpå! Avnjöts med glass framför den franska filmen Paris. Jag har nog inte ätit många lika goda efterrätter!

Hallonen lite frusna på bilden ännu

Igår såg vi André Wickström på Raw. Han var pinsam. Dålig. Sorglig. Talade nästan bara om sitt deprimerade liv som 34-årig singel med bredband och det med sådan inlevelse att det inte längre verkade som ett skämt. Livskris².

Imorgon är det dags att ställa om klockan till vintertid. Jag har alltid haft så svårt att komma ihåg om man ska ställa den framåt eller bakåt men jag fick lära mig en bra kom-ihåg-regel på jobbet i veckan. På våren då man längtar efter sommaren ställer man klockan framåt så att det blir sommar lite snabbare. På hösten ställer man klockan bakåt för att man vill gå tillbaka i tiden, närmare sommaren. Det betyder SOVMORGON imorgon!

P.S. Ser det här gott ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar