måndag 15 november 2010

Wok it

Det blev wok igår!


Nu är det soffan framför tvn som gäller efter en superbrant spinningtimme och en stökig dag på jobbet. STÖKIG! Haha DET var svenskt.

Köpte ramen till nedanstående bild på Ikea igår. Det är lillasyster Emma som är konstnären bakom mästerverket! Tyvärr skär passepartout'n bort en del av bilden men vi tyckte inte att det stör, men det är ju förstås lite synd med tanke på bilden. Ska funderas över ännu.


Har ni sett på Ung och bortskämd på Svt förresten? Helt otroligt program! Tio ungdomar mellan typ 18 och 24 år har valts ut för att de alla är "unga och bortskämda", d v s lever på sina föräldrars pengar och låter dem städa och plocka upp efter sig även om vissa har flyttat hemifrån. Ingen av dem har någonsin tjänat ett öre själv och vet inte hur man lagar den enklaste pastasåsen, man blir så åååhhhhhhhh-upprörd och förbannad när man tittar på det men samtidigt kan man inte sluta för de är alla bara så dumma och det är så förbluffande att det faktiskt finns så där noll koll-människor att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Kolla på del 1 här. Tack Jessica för tipset, avsnitt 2 börjar på svt om 7 minuter! Don't you just ♥ Mondays.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar