fredag 11 mars 2011

Bon bon

Jag kan tipsa om en fantastisk restaurang i Stockholm. Bon bon heter den, jag har sällan ätit lika god mat och druckit lika gott vin som där. Kolla in Elsa Billgrens blogginlägg om restaurangen!

Vi var där för några månader sedan och den höll allt vad den lovar. Så är det ett så speciellt koncept också, det finns ingen ordentlig meny och servitriserna kommer med jämna mellanrum in med stora brickor fyllda med små portioner av dom finaste rätterna man kan tänka sig, en åt gången, och så får man helt enkelt välja om man vill ha den eller väntar till nästa - som man inte ännu vet vad det är. Så håller det på hela kvällen. Jag åt bl.a. den godaste hummersoppan i världen, duva och torsk med kaviar. Deras kycklingvelouté lär ska vara himmelsk.

Man ska nog inte vara vrålhungrig när man kommer dit eftersom det är ganska små portioner (och om man som jag är lite för picky och alltid tänker att det kan komma någonting godare till nästa), men var beredd på rejäl stimulans för smaklökarna!

Bild lånad från


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar