... på den här godingen! Själva kakan är tyvärr inte alls raw men god som bara den tack vare det fräscha bäriga täcket ovanpå. Jag bjöd på den här när vi hade besök för ett par veckor sedan. Det är alltså en vanlig chokladkaka (gjord på riktig choklad) som är halverad på mitten, fylld med en blandning av mixade hallon och agavesirap och toppad med det samma. Lite blåbär och citronmeliss på toppen och du har världens finaste uppiffade lilla chokladkaka! Du som gillar kladdkaka, pröva med den här hallonkrämen ovanpå, det ger en garanterat frisk känsla och lite nya vindar. Mango är nog också en höjdare kan jag tänka mig.
Man kan naturligtvis göra en raw variant av den här också. Mixa bara valfria nötter med några dadlar, russin, kokosflingor, naturlig honung/agavesirap och kanske lite kokosolja, kanel, muskotnöt och en nypa salt och forma till en fin fin kaka. Mycket enkelt och väldigt snabblagat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar