Jag har tränat både igår och idag efter jobbet. Man blir hungrig av det kan jag säga! Igår kväll blev vi då så passligt bjudna till Johan & Anton (dom är som Bill & Bull typ) på kantarellpaj som istället blev kantarellgratäng med fläskfilé och som var så gott så gott. Johans kylskåp dignar av kantareller. Men så idag var det dags att laga middagen själv igen. Jag hittade alla världens trevliga ingredienser i vårt kylskåp och svängde ihop en snabb sallad med en mumsig guacamole till. En stor fördel med rawfood är ju faktiskt att det går så snabbt att laga mat. Choppa, mixa, vips, liksom.
Blomkål, rädisor, soltorkade tomater, oliver, blötlagda aramealger, russin, grön bladsallad och ett färskt fikon. Lägg fikon i din sallad - det blir gott jag lovar! Guacamolen är bara mosad avokado, några hackade valnötter, lite citronsaft, flingsalt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar