söndag 8 april 2012

Mangogranola med kokos och kanel

Påsken till ära gjorde jag en ny sats granola förra veckan som jag kunde ta med mig ut hit till stugan på landet. Det blev en med smak av påskgul mango och kokos den här gången! Jag mixade 2 dl frusen mango till en kräm som jag vände ner i granolablandningen och vände dessutom i färsk kokosnöt (ca 2 dl) och en banan i små bitar. Se här för närmare recept.

Nu sitter jag här i stugan och dricker morgonte och smaskar i mig min granola tillsammans med mammas chiagröt (gjord på sesammjölk!), lite torkad och färsk frukt och några blötlagda mandlar. Sesam och mandlar är fulla av kalcium - väldigt bra om du har valt bort mejeriprodukter ur din kost, som jag gjort. Dessutom mycket godare!






1 kommentar:

  1. Hejsan,kikar in igen, det ser så himla gott ut alltihopa, vill så gärna lära mig mera men det är så himla svårt då vi ej tål nötter tex. och en hel del annat...kommer lusläsa din blogg för inspiration, tack, tack, tack för att du delar med dig...skriv en internet receptbok vetja!!!

    SvaraRadera